Öppet hus / informationskväll

Välkommen på Öppet hus / informationskväll!

Tre torsdagkvällar, kl.17.30-ca 20.00, bjuder vi in alla intresserade till Sjödalsgymnasiet!

Efter gymnasiemässan: 7 december 2017
Inför ditt första gymnasieval: 1 februari 2018
Inför ditt slutgiltiga gymnasieval: 3 maj 2018

Vi ger dig information om skolan och våra utbildningar, du får möjlighet att prata med elever och lärare från olika program och träffa vår ledningsgrupp och våra studie- och yrkesvägledare som är på plats för att vägleda dig i ditt gymnasieval. Passa också på att vara med på en lektion, för att få en känsla av hur det är att vara gymnasieelev på Sjödalsgymnasiet.

Så ladda med frågor och nyfikenhet och kom hit!

Kvällens upplägg:
17.30 – Välkomna till aulan på Paradistorget 16 (samma hus som Folktandvården). Vi bjuder på kaffe/kaka/frukt.
17.45 – Gemensam information i aulan. (ca 30 min)
18.30 – Möjlighet att gå på en lektion. (ca 20 min)

Efter den gemensamma informationen finns representanter från alla program, studievägledare, specialpedagoger och ledningsgrupp, på plats i aulan, fram till kl.20.00.

Välkommen till Sjödalsgymnasiet!