Elevambassadör

Som elevambassadör representerar du skolan vid evenemang som Gymnasiemässan, informationskvällar, gymnasiedagarna i Huddinge, besök på andra skolor och när vi får besök av exvis grundskoleelever eller kanske skolinspektionen. Din uppgift är att vara skolans ”ansikte utåt” och professionellt informera om skolan och ditt program.

Vi söker seriösa, utåtriktade och glada elever från alla årskurser och program. Du ska ha möjlighet att ställa upp ibland både på och utanför skoltid. Som elevambassadör får du utbildning i presentations- och informationsteknik och en genomgång av skolans program och programfördjupningar.

Den här typen av arbete är meritgivande om du planerar att studera utomlands och när du söker jobb.

Om du har frågor kontakta:

Ulrica Handler
Rum 414 / 355
Kommunikatör / Skolassistent

Är du intresserad av att bli elevambassadör? Sök här:

Ditt namn: (obligatorisk)

Klass: (obligatorisk)