Naturvetenskaps­programmet

Dela denna sida

Är du studiemotiverad, naturvetenskapligt intresserad och vill satsa på att läsa vidare vid universitet och högskola, är det Naturvetenskapliga programmet på Sjödalsgymnasiet ett mycket bra val.

NA-programmet ger dig breda kunskaper, som är till nytta vad du än väljer att göra senare i livet. Du kommer till en studiemotiverande miljö och programmet ger dig bästa möjliga förutsättningar för fortsatta studier inom såväl det naturvetenskapliga, matematiska och tekniska området som inom ekonomi och samhällsvetenskap. Vi erbjuder en högklassig naturvetenskaplig utbildning med välutbildade lärare, moderna lokaler och en laborationsutrustning med universitetsstandard.

Inriktning Naturvetenskap (NANAT)
ger dig fördjupade kunskaper inom biologi, fysik, kemi och matematik. Som programfördjupning kan du välja antingen bioteknik/kriminalteknik eller beteendevetenskap. Bioteknik/kriminalteknik är en spännande blandning av biologi, kemi och teknik och i högsta grad ett internationellt område. Om människors och djurs beteende är ett intresseområde kombinerar du dina naturvetenskapliga studier med beteendevetenskap.

Inriktning Naturvetenskap (NANAT)

Jenny Stormbom
Rum 303
Tf bitr rektor

Tf biträdande rektor för:
EEELT
NANAT
TEDES
Jessica Jerbi
070-1983937
Rum 332
Studievägledare

Programansvar:
EKEKO
EKJUR
HAHAN
HVFRI
NANAT
SPRINT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (inte obligatoriskt men lättare om vi snabbt behöver nå dig!)

Välj det program du är intresserad av här:

Jag vill börja år

Funderingar?