Utspringsordning 1 juni 2018:
NANAT15
SABET15A
EK15A
HAHAN15
TEDES15
EK15B
SASAM15
SABET15B
HAVRI15
EE15B
EE15A
VVS15B
VVS15A

Hållpunkter för studenter på Sjödalsgymnasiet 2018:

• Mösspåtagningen
    sker fredag 27/4, kl.9.30
  • Lakansmålningen
    v.19-v.21 har avgångsklasserna möjlighet att färdigställa sina lakan, som sedan hängs ut på skolans fasad mot Paradistorget. Lakanen bedöms också och ger poäng som används för att bestämma utspringsordningen. Senast kl.11.30, onsdag 23 maj ska klasserna lämna in sina lakan på expeditionen.
  • Studentfotograferingen (porträtt och grupp)
    sker tisdag 22 maj. Schema finns i Portalen och på expeditionen. Är det vackert väder sker gruppfotograferingen på baksidan av skolan.
  • Poängjakten
    går av stapeln måndag 28 maj, kl.13.00-15.00. Avgångsklasserna klär ut sig, utför uppdrag och bakar tårtor, för att få poäng som används för att bestämma utspringsordningen.
  • Examenslunchen
    serveras torsdag 31 maj, kl.12.30-14.00. Under lunchen blir det tal, utdelning av premier, sång och musik. Vårdad klädsel.
  • Examensdagen
    infaller fredag 1 juni och klasserna springer ut med början kl.10.26 från matsalen i skolbyggnaden på Paradistorget. Eleverna träffas kl.9 med sina mentorer. Utspringsordningen bestäms av de poäng som klasserna fått under poängjakten och vid andra uppdrag under tidigare år (exvis pepparkakshusbak, deltagande som servitör under tidigare examensluncher, uppdrag under ettornas uppstartsdag på Rudan mm).
    Samling innan utspring sker klassvis efter mentors anvisning.
    Utspringsordningen publiceras på den här sidan, efter studentlunchen den 31 maj, när den har presenterats för eleverna.
    Efter utspringet åker studenterna på sina flak och skolan stängs för dagen!