Reserv

Har du sökt Sjödalsgymnasiet och står som reserv eller vill du ställa dig på vår egen reservlista?

• Fram till den 13 augusti sköter gymnasieantagningen reservlistorna för Sjödalsgymnasiet. När du loggar in på gyantagningen.se kan du följa din egen reservplacering.
  • 14 augusti får vi listorna från gymnasieantagningen och följer dem utan undantag. När det blir en plats ledig, ringer vi till den elev som står på tur, via de kontaktuppgifter som eleven lagt upp på sin sida på gyantagningen.se. Om vi inte får tag i den eleven, så kontaktar vi nästa person på listan. För att vi ska få tag i dig är det väldigt viktigt att du har ett aktuellt telefonnummer på gyantagningen.se, annars kan du missa din reservplats.
  • Från 17 september erbjuder vi även personer från vår egen reservlista plats, utöver de som står på gymnasieantagningens listor. Vill du stå på den listan är det viktigt att du kontaktar det programmets studievägledare och meddelar namn, personnummer, kontaktuppgifter och vilken skolplacering du har för tillfället.
    Rangordningen på den listan görs efter en individuell bedömning av bl a betyg, språkval och särskilda skäl.